هل : ملکه ادویه ها
شرط میبندم پس از خواندن این مقاله (هل) را در سبد غذایی خود قرار خواهید داد.
ثابت شده هل پس از زعفران گرانترین ادویه جهان است و مزاجش گرم و خشک. هل میوه ای گیاهی از تیره زنجبیلیهاست که شامل : هل سیاه‌؛ سفید و سبز می‌شود که سبز آن عطر تندتری دارد.
هندو ها؛اطراف آن و مردم ایران بیشترین مصرف کنندگان هل در جهان هستند.
از دانه های این میوه یا پودر آن به عنوان ادویه در خوراکها؛ شیرینی‌ها؛ چای و دمنوشها استفاده می‌شود.
اندر خواص شگفت انگیز (هل)
همانا که :
هل زیر زبانی : در زمان گلودرد یک یا دو عدد دانه هل را زیر زبان گذاشته (مثل قرص زیرزبانی) تا با بذاق دهان نرم شده و رفع سریع گلو درد شود..
برعکس شربت‌های سینه شیمیایی که باعث خواب آلودگی نیز می‌شوند
*هل* نه تنها گلو درد را درمان می‌کند؛ بلکه باز کننده مجاری تنفسی و ریه و ضد احتقان نیز هست.
تقویت دستگاه گوارش
*هل را با گیاه رز ماری دم کرده و پس از غذا میل کنید
*هل در درمان طپش قلب و ناراحتی‌های اعصاب بسیار مفید است.
*هل و عسل : دانه های هل را کوبیده در یک لیوان آبگرم همراه دو قاشق عسل و مقدار کمی زنجبیل و کمی نبات میل نموده تا احساس شادابی و نشاط کنید
*هل
خوردن هل به هرنوع جزو خواستنی ترین نوشیدنی‌های مورد علاقه آقایان نیز می‌باشد که در خلق جنسی آنان تاثیرات مثبتی دارد.

خواص معجزه آسای دیگر( هل)
رفع بوی بد دهان. یک دانه هل را در دهان انداخته و کم کم شروع به خرد کردن آن نموده و بخورید
درمان سردرد :
دانه هل را کوبیده به اندازه یک قاشق چایخوری در آبگرم به همراه کمی گلاب و نبات مخلوط کرده؛ آرام آرام بنوشید تا رفع سردرد شده و احساس آرامش کنید.
پوست بعضی از میوه ها از داخلشان مفیدتر است
پس: پوست این دانه معجزه آسا را دور نریزید
چرا که بیشترین خاصیت هل و بعضی از میوه های دیگر بیشتر در پوست آن است.
مثل : کیوی؛ کدو؛ ذرت و….
پوست هل خاصیت شگفت انگیز یک
داروی ضد میکروبی را داراست که خصوصا در جلوگیری از بیماری‌های دستگاه گوارش و جلوگیری از زخم معده
بسیار موثر است.
یکی دیگر از خواص عالی *هل
در درمان التهابات پوستی است

همواره برای اینکه بیشتر بدانید و بهتر بفهمید، به مقالات مرتبط با آن حوزه نیاز دارید.

همچنین برای خرید هل فله ای می توانید با مشاوران فروش ما ارتباط گرفته و سفارش خود را نهایی کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *